Szeretek veled lógni – Valentin napi ajándékcsomag

5300 Ft

Folyton együtt lógtok, és a lustálkodás is a ti szakterületetek? Akkor a bio kakaós csomag, fahéjas krémmézzel és mézes nyalókával igazán nektek szól. A romantika mellett a humor is nagyon fontos, így még jobb ha a csók mellé mosoly és nevetés is jár. Az meg már csak ráadás, ha a csomagban különleges ízű egészséges krémmézek vannak.

Leírás

Ebben az egyedi, aranyos kis csomagban benne a rejlik egy igazi dél-amerikai kakaós csoda, a bio kakaós krémmézünk, mely szerelem lesz első kóstolásra. Lapul még a különleges fahéjas krémmézünk, mely kiváló lesz kávézáshoz, mézesnyalókák mind a két fél számára, illetve az egyedi, 100% természetes, fa mézcsurgató.

EZEKET TALÁLOD A CSOMAGBAN

Dél-Amerikai bio kakaós krémméz – 250g

Szerelem első látásra, bizony ő az igazi csoki és mindent másban őt fogod keresni.
Ezzel az termékkel ötvöztük az igazi 100% dél-amerikai bio kakaót és az ezüst díjas akácmézünk. A két szuper összetevőnek hála temérdek egészséges tápanyag, értékes enzimek és antioxidánsok, illetve boldogságnövelő vegyület rejtőzik az üvegcsében. Bővebben

Fahéjasméz – 170g

Az illatos fahéj és méz jótékony egészségvédő hatásait egyesíti lágy , ínycsiklandozó krémméz keverékben. Fogyókúrához tökéletes. Energizáló, bőrfertőzéseket, sömört és ekcémát is gyógyít. Bővebben

Mézes nyalóka – 2 db

A mézesnyalókák tudják fokozni a hangulatot és kitűnőek torokfájdalom és szárazság enyhítésére. 2 db lapul a csomagban, így az egész család élvezheti ezt a különlegességet.

Természetes hatású, fából készült egyedi csurgató

Egyedi gyártású, természetest hatást keltő, különleges kialakítású mézcsurgató, melynek csurgató részén hatszögletű, méhsejt lyukak helyezkednek el, utalva a méz és méhek kapcsolatára. Minden csomagunkban megtalálható.