Rólunk

Kis faluból indul a méz forradalma


Ecuádori kakaó; liofilizált bio eper és bio kék áfonya; mézeskalács és fahéj. Kezdjük csak a legérdekesebb alapanyagokkal, melyek a különleges krémmézeink elemeit képezik és melyek egy Nógrád megyei kis falu méhészetéből indulnak a nagyvilágnak.


Ezek az innovatív készítmények gondosan összeválogatott 100% természetes alapanyagokból tevődnek össze, melyek naturális tisztaságából adódóan olyan ízvilágú szuperélelmiszerek jönnek létre, amelyeknek egyelőre nincs párja a magyar piacon.

Mike
Swirl Top

Szuperélelmiszer az egészségért


Swirl Bottom

Mike

Miért szuperélelmiszerek?

A precízen kiválasztott bio alapanyagoknak köszönhetően az összetevők emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatásai felerősödnek, így igazi szuperélelmiszerekké formálódnak. Ebből adódóan, az átlagosnál jóval nagyobb mennyiségben tartalmazzák az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen tápanyagokat, ásványi anyagokat és vitaminokat.

Az alapalkotóelem, mint méz tekintetében is több fajtamézet és tényezőt vesznek figyelembe. Minden készítményük rendkívül hatásos gyomorsav és gyomorbántalmak esetén, immunerősítés szempontjából eldőosztályúak és gyulladásgátló, regeneráló képességükben is kimagasló.


Swirl Top

Garantált szakértelem és minőség


Swirl Bottom

Családi vállalkozás

Családi vállalkozásunk több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a méhészkedésben.

Legfőbb célunk, természetes alapanyagokból készülő minőségi termékek előállítása.

100-150 méhcsaláddal dolgozunk, mi magunk csomagoljuk a méhészetünkben megtermelt mézet és szállítjuk ki vásárlóinknak.

Méhészetünk állandó telephelye Márkháza, mely Nógrád megyében, a megyeszékhelytől 15 km távolságra található.

Fajtamézeinket különböző virágokra való vándorlásaink során állítjuk elő, melyek akár több száz kilométerre vannak az állandó telephelyünktől.

Mike
Mike

Swirl Top

Mézből érték & vásárlóból rajongó


Swirl Bottom

Márkát építünkSzámunkra fontos, hogy értéket és élményt is adjunk egyben vásárlóink kezébe. Az elégedett vásárlókon túl pedig még fontosabb, hogy igazi rajongókat szerezzünk.

A márkanév valamint az egyedi logónk tervezésekor, a méz természetessége és tisztasága mellett a mai kor lendülete és az új, egyediség megteremtése a haza méziparban is közrejátszott.

A Mézzz, ötvözi az előállított terméket és magukat az előállítókat, a nyüzsgő, szorgos méheket. Egyszerre adva édes élményt és gerjeszt zümmögő rajongást.

Swirl Top

Szorgosan a legjobbat neked


Swirl Bottom
Swirl Top

Garancia a minőségre

Általunk termelt méz teljes mértékben szermaradvány mentes, és mentes mindenféle külföldi vagy hazai keverékmézektől.

A kiszerelés és csomagolás családi vállalkozás keretében történik. Pergetés után eladó mézeink egy durva és egy finom szűrést követően azonnal a kiszerelőhordóba kerülnek, ahonnan kézi munkával töltjük üvegekbe.

A méhcsaládok gondozása, a méz kitermelése, a márka arculatának megtervezése és a végtermék kiszállítása is általunk biztosított.
Az első virágzástól és a mézkitermelésen keresztül egyenesen a családi asztalok kiszolgálásáig mi biztosítjuk, hogy a lehető legjobb minőségű termék kerüljön ki a mi kezünkből.

Termékeinket több alkalommal is díjaztak az Országos Magyar Mézversenyen, melyen maga a termék minősége és a csomagolás egyedisége is díjazásban részesült.

Mézeink minőségét és a hozzáadott profizmust az Országos Magyar Méhészeti Egyesület (OMME) tagjainak biztosított egyedi, szimbólummal ellátott üvege is tükrözi.