Jópofva vagy – Valentin napi ajándékcsomag

5300 Ft

Ugye milyen jópofa, amikor együtt nassoltok? Ha pedig az a kedvenc program, akkor ez a csomag nagyon jó választás lesz, törökmogyorós, fahéjas krémmézzel és mézesnyalókával. A romantika mellett a humor is nagyon fontos, így még jobb ha a csók mellé mosoly és nevetés is jár. Az meg már csak ráadás, ha a csomagban különleges ízű egészséges krémmézek vannak.

Leírás

Ebben az egyedi, aranyos kis csomagban benne a rejlik a régóta várt 100% természetes törökmogyorós krémméz, mely teljesen új ízélményt nyújt a mogyorkrémek világában. Lapul még a különleges fahéjas krémmézünk, mely kiváló lesz kávézáshoz, mézesnyalókák mind a két fél számára, illetve az egyedi, 100% természetes, fa mézcsurgató.

EZEKET TALÁLOD A CSOMAGBAN

Törökmogyorós krémméz – 250g

Mindössze két alkotóelem, a 100%-os törökmogyorókrém és a méz páratlan keveréke, mely új ízélményt hozz a mogyorókrémet világába. Legyen az reggeli mellé, péksütire, kávéba ízesíteni vagy akár desszertnek fagyira, tejberizsbe, palacsintába, az biztos, hogy hamar az üveg aljára érhetsz, annyira ellenállhatatlan ez az ízvilág. Bővebben

Fahéjasméz – 170g

Az illatos fahéj és méz jótékony egészségvédő hatásait egyesíti lágy , ínycsiklandozó krémméz keverékben. Fogyókúrához tökéletes. Energizáló, bőrfertőzéseket, sömört és ekcémát is gyógyít. Bővebben

Mézes nyalóka – 2 db

A mézesnyalókák tudják fokozni a hangulatot és kitűnőek torokfájdalom és szárazság enyhítésére. 2 db lapul a csomagban, így az egész család élvezheti ezt a különlegességet.

Természetes hatású, fából készült egyedi csurgató

Egyedi gyártású, természetest hatást keltő, különleges kialakítású mézcsurgató, melynek csurgató részén hatszögletű, méhsejt lyukak helyezkednek el, utalva a méz és méhek kapcsolatára. Minden csomagunkban megtalálható.