Fontos Információk

Bizonyára neked is fontos, hogy a vásárolt termék valóban minőségi és hozzáértő kezekből származzon. Mézeinket mi magunk visszük el a vásárlóinkhoz, így biztosítjuk, hogy személyesen találkozhasson a vásárolt termék termelőjével és a termékkel kapcsolatos kérdéseire választ kapjon.

Kérdéseidre, szállítási információkra, üvegek visszaváltásra ezen az oldalon kapsz választ. Amennyiben több kérdésed felmerül vedd fel velünk kapcsolatot üzenetben, Facebook vagy Instagram oldalunkon.

Üvegvisszaváltás

Gondolunk a környezetre. Az üres 1kg/0.5 kg-os üvegeinket a következő rendelés alkalmával beszámítjuk a végösszegbe 50/30 Ft darabáron. Csak a saját címkével ellátott és tiszta üvegeket áll módunkban elfogadni. Visszaváltani maximum a rendelés mértékéig tudunk.

The Party

Rendeld munkahelyre

Ingyenes kiszállítás – Minimum 5 kg mennyiség

Már több multi-, nagy- és kisvállalkozással is partnerek vagyunk, mely a mézet szerető munkavállalók számára ad előnyös lehetőségeket.

Amennyiben tudod, hogy munkahelyeden más is igényt tartana a minőségi, magyar, termelőtől származó mézre, tekintsétek meg termékeinket és vegyétek fel velünk a kapcsolatot. Így a Ti munkahelyetek is felkerül azon partnereink listájára, akiket adott rendszerességgel látogatunk ingyenes kiszállítással.

Legyél Te az első munkahelyeden, aki felveszi velünk a kapcsolatot, és megajándékozzuk egy különleges Mézzzes termékkel.


Rehearsal Dinner

Kérd házhoz mézfutárral

Budapesten mindig megtalálsz minket, de rengeteg más helyen illetve ponton találkozhatsz velünk akár személyesen is.

Szállítási díj: 990 Ft
Ingyenes kiszállítás Budapesten: 5000 Ft értéket meghaladó rendelés esetén

Ingyenes kiszállítási pontok

Már több ingyenes kiszállítási ponton is elérhetőek és átvehetőek termékeink.

Budapesten a következő kerületekben érdeklődhetsz az ingyenes kiszállítás felől: I.; II; V.; VI.; VII.; VIII.; IX.; XI.; XII; XIV;

Telephelyünkön, Márkháza illetve Salgótarján térségében valamint környéki településeken.

Amennyiben rendelésed a fenti pontokon átvehető, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot.

Üzenet

Rendelési és szállítási információk


Fizetési feltételek
A termékárak minden esetben bruttó árak, amelyek tartalmazzák az ÁFA-t, de nem tartalmazzák a kiszállítás költségeit.

Fizetési mód
Utánvét valamint bankkártyás fizetés a Barion felületén keresztül. Utánvét esetén, a rendelés értékét és a szállítási díjat átvételkor kell fizetni készpénzben a mézfutárnak.

Szállítási feltételek

5000 Ft értékű rendelésig, a rendelés összegén felül 990 Ft a kiszállítás díja, amennyiben a kiszállítási cím nem esik az ingyenes kiszállítási területeinkre.

Az 5000 Ft-ot meghaladó rendelés mellé ingyenes házhozszállítás tartozik Budapesten és telephelyünk térségében is.

Budapesten kívüli, országos kiszállítás kapcsán érdeklődni telefon vagy e-mailben lehetséges.

Egyéb szállítási lehetőségeink:
Foxpost: 1090 Ft + utánvét (240 Ft) csomag méretétől adódóan ez változhat
MPL Postacsomag: 2kg-ig (1630 Ft); 5kg-ig(1850 Ft)

Szállítási idő: rendeléstől számítva 2-3 munkanap. Megbeszélés alapján a szállítási idő mértéke változhat.

Kérünk, olyan szállítási címet szíveskedj megadni, ahol Te vagy megbízottad át tudja venni a csomagot! A csomag elindításáról minden esetben e-mailben visszaigazolást is küldünk.


Ingyenes kiszállítási pontok

Már több ingyenes kiszállítási ponton is elérhetőek és átvehetőek termékeink.

Budapesten a következő kerületekben érdeklődhetsz az ingyenes kiszállítás felől: I.; II; V.; VI.; VII.; VIII.; IX.; XI.; XII; XIV

Telephelyünkön, Márkháza illetve Salgótarján térségében valamint környéki településeken.

Amennyiben rendelésed a fenti pontokon átvehető, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot.


Visszaigazolás
Megrendeléséről, tranzakcióról valamint a kiszállításról is visszaigazoló e-mailt küldünk. Amennyiben a megrendelés rögzítése után észlelsz hibás adatot, azt haladéktalanul, de legfeljebb 24 órán belül kérjük, jelezd felénk.

Adatvédelem
A birtokunkba került mindennemű vásárlói adatot, elérhetőséget bizalmasan kezelünk, kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása céljából tároljuk, harmadik fél kezébe nem adjuk. Csak az ügyfelünk által igényelt szolgáltatás kapcsán használjuk annak sikeres teljesítése érdekében.