Fontos Információk

Kérdéseidre, szállítási információkra, üvegek visszaváltásra ezen az oldalon kapsz választ. Amennyiben több olyan kérdésed felmerül, melyekre direkt tőlünk szeretnél választ kapni, vedd fel velünk kapcsolatot üzenetben, Facebook vagy Instagram oldalunkon.

Üvegvisszaváltás

Gondolunk a környezetre. Amennyiben az üres üvegeket nem tudod felhasználni, nem szeretnéd kidobni, ez esetben számíthatsz ránk és a következő rendelés alkalmával átvesszük őket. Csak a saját címkével ellátott és tiszta üvegeket áll módunkban elfogadni.

The Party

Rendeld munkahelyre

Ingyenes kiszállítás – Minimum 5 kg mennyiség

Már több multi-, nagy- és kisvállalkozással is partnerek vagyunk, mely a mézet szerető munkavállalók számára ad előnyös lehetőségeket.

Amennyiben tudod, hogy munkahelyeden más is igényt tartana a minőségi, magyar, termelőtől származó mézre, tekintsétek meg termékeinket és vegyétek fel velünk a kapcsolatot. Így a Ti munkahelyetek is felkerül azon partnereink listájára, akiket adott rendszerességgel látogatunk ingyenes kiszállítással.


Rehearsal Dinner

MÉZZZ Kóstoltatás

Egyre több alkalommal kérnek fel óvodák, iskolák bennünket, hogy az ottani közösség számára ismertetést és kóstoltatást biztosítsunk termékeinkből.

Ha szereted termékeinket és szeretnéd őket ismeretségi körödben, munkahelyen, óvodákban/iskolákban is ajánlani, akkor bátran keress fel bennünket a részletek kapcsán.
info@mezzz.huRendelési és szállítási információk


Fizetési feltételek
A termékárak minden esetben bruttó árak, amelyek tartalmazzák az ÁFA-t, de nem tartalmazzák a kiszállítás költségeit.

Fizetési mód
Utánvét valamint bankkártyás fizetés a Barion felületén keresztül. Utánvét esetén, a rendelés értékét és a szállítási díjat átvételkor kell fizetni készpénzben a mézfutárnak.

Szállítási feltételek

Házhozszállítás Budapesten
Szállítási díj: 990 Ft

Házhozszállítás Budapesten kívül
Budapesten kívül Foxpost/futárszolgálattal tudjuk intézni a csomagokat.
Ezen szolgáltatások díjazásól a kosár felületen kaphatsz pontosabb kalkulációt, mely nagyban függ az adott csomag méretétől, súlyától, kiszállítási automata helyzetétől.

Foxpost: 1290 Ft
Futárszolgálat (24h): Csomagdíj: 1690 Ft
Ingyenes kiszállítás:: 20000 Ft értéket meghaladó rendelés esetén.

Egyéb, Budapesten kívüli, országos kiszállításaink kapcsán érdeklődni telefon vagy e-mailben lehetséges.
Szállítási idő: rendeléstől számítva 2-3 munkanap. Megbeszélés alapján a szállítási idő mértéke változhat.

Kérünk, olyan szállítási címet szíveskedj megadni, ahol Te vagy megbízottad át tudja venni a csomagot! A csomag elindításáról minden esetben e-mailben visszaigazolást is küldünk.


Személyes átvétel lehetősége

Budapesten: Rendelésedet személyesen is átveheted, a hét minden napján, az Allee bevásárlóközpontnál.

Budapesten kívül: Telephelyünkön, Márkháza illetve Salgótarján térségében valamint környéki településeken előre egyeztetett időpontban.


Visszaigazolás
Megrendeléséről, tranzakcióról valamint a kiszállításról is visszaigazoló e-mailt küldünk. Amennyiben a megrendelés rögzítése után észlelsz hibás adatot, azt haladéktalanul, de legfeljebb 24 órán belül kérjük, jelezd felénk.

Adatvédelem
A birtokunkba került mindennemű vásárlói adatot, elérhetőséget bizalmasan kezelünk, kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása céljából tároljuk, harmadik fél kezébe nem adjuk. Csak az ügyfelünk által igényelt szolgáltatás kapcsán használjuk annak sikeres teljesítése érdekében.