Akció!

ECUADORI KAKAÓ MÉZ

1800 Ft 1700 Ft

Szerelem első látásra, bizony ő az igazi csoki, és minden másban őt fogod keresni.
Ötvöztük az igazi 100% dél-amerikai bio kakaót, az ezüst díjas akácmézünk és a tökélyre fejlesztett krémmézünk. A szuper összetevőknek hála temérdek egészséges tápanyag, vitamin, értékes enzimek és antioxidánsok, illetve még boldogságnövelő vegyület rejtőzik az üvegcsében.

Kiszerelés: 250g

Leírás

Kiváló immunerősítésre, torok bántalmakra, gyomorosav és gyomorproblémákra, gyulladásokra. Kimagasló energizáló képessége, magas vitamin ( A-, B-, C-, D- és E), ásványianyag valamint antioxidáns tartalmú. Mivel 100%-ban természetes és cukormentes, kitűnő megoldás csokis terápiák helyett.

A nyers méz tele van antioxidánsokkal és egészségjavító anyagokkal, míg a nyers kakaó vitaminokkal és ásványi anyagokkal árasztja el a szervezetet. Egy igazi superfood, mivel a szuper összetevőknek hála a szervezetre gyakorolt pozitív hatások felerősödnek. A bio kakaó ráadásul boldogságnövelő vegyületet rejt, így a szomorkásabb, nehezebb napokon is képes mosolyt csalni az arcodra. Így ez a 100%-ban természetes és cukormentes elegy kitűnő megoldás csokis terápiák helyett.

Szerelem első látásra?

Bizony, ő az igazi, mostantól minden csoki, csak másodlagos!
Meglátni és megkívánni: ilyenek a legizgalmasabb édességek. Nem akarsz lemondani róluk a diétád kedvéért? Nem is kell! Ismerj meg egy igazi, prémium cukormentes bio kakaós készítményt és halmozd szabadon az élvezeteket! Hagyd, hogy elcsábítson a színtiszta, sűrű csoki, és olvadj el krémesen lágy, felejthetetlen belső ízvilágtól! Ez a termék egy igazi, nagy találkozás története: ízek, textúrák ütköznek, simulnak össze olyan finoman, hogy észre sem veszed, hogy nem a csalónasid eszed.

Mire ajánljuk?

Rendkívül feldobja a kávé ízét, de nagyon jól érvényesül tejben és akár koktélban is. Koktélbárokban előszeretettel illesztik különleges kínálatukba.
Pirítósra, natúr joghurtba kenve is finom, de különlegessé teszi az olyan desszerteket is, mint a rizsfelfújt, fánk, palacsinta.

Bármilyen csokis alkalom helyett elsőosztályú, 100%-ban természetes, csak méz és csak a bio kakaó. Annyira páratlan, hogy máshol bizony nem találsz ilyet.

Bio kakaóval a páratlan élményért

Ennyire tisztán csokis terméket, cukormentesen bizony nem találsz máshol. Ebben a termékben a 100 % tisztaságú, igazi dél-amerikai bio kakaó elevenedik meg.
Ecuadorban a saját kakaójukat annyira kedvelik, hogy az ország szimbolikus termékének tekinthető. És jó okuk van erre. Az ecuadori kakaó az Amazonas – medencében egyedülálló ökoszisztémájában növekszik, ami gyümölcseik egyedi ízében tükröződik,és az őslakos közösségeknek  tisztességes megélhetést biztosít.
Mivel varázsol el téged?
Dicsőségesen finom illatú és exkluzív intenzív ízű. Ez a Dél-Amerikából származó bio kakaópor minden ételt vagy italt felemel az isteni mannához.

Ezüst díjas akácmézzel a legjobb minőségért

A hazánkban előállított mézek közül világszerte az akácméz a legismertebb. HUNGARIKUM! Egész Európában Magyarországon van a legkiterjedtebb, összefüggő erdőségeket alkotó akácfa állomány, így kijelenthető, hogy bizony nálunk termelik a legjobb minőségű akácmézeket.

Úgy döntöttünk, mi csak a legjobbat párosítjuk és keverjük precízen a bio kakaó mellé. Így a Magyar Országos mézversenyen ezüstdíjas akácmézünket használjuk, hogy a legjobb minőséggel tudjuk fokozni a kakaó ízvilágát.

Krémmézzel kiegészítve a még selymesebb ízvilágért

A krémméz nem csak ‘kezelhetőségében’ előnyösebb, de rendkívül selymes, vajszerű formát varázsol az amúgy is feledhetetlen íz mellé. Könnyen kenhető és tovább is élvezheted az izét, ha már a kanálra vagy a kenyérre kented.