ECUADORI KAKAÓ MÉZ

1700 Ft

Szerelem első látásra, bizony ő az igazi csoki és mindent másban őt fogod keresni.
Ezzel az termékkel ötvöztük az igazi 100% dél-amerikai bio kakaót és az ezüst díjas akácmézünk. A két szuper összetevőnek hála temérdek egészséges tápanyag, értékes enzimek és antioxidánsok, illetve boldogságnövelő vegyület rejtőzik az üvegcsében. Kiváló immunerősítésre, torok bántalmakra, gyomorosav és gyomorproblémákra, gyulladásokra. Kimagasló energizáló képessége, magas vitamin ( A-, B-, C-, D- és E), ásványianyag valamint antioxidáns tartalmú. Mivel 100%-ban természetes és cukormentes, kitűnő megoldás csokis terápiák helyett.

Kiszerelés: 250g

Leírás

Ezzel az új termékkel ötvöztük az igazi 100% ekvádori kakaót és a világhírű magyar akácmézet. A nyers méz tele van antioxidánsokkal és egészségjavító anyagokkal, míg a nyers kakaó vitaminokkal és ásványi anyagokkal árasztja el a szervezetet. A két szuper összetevőnek hála temérdek egészséges tápanyag, értékes enzimek és antioxidánsok, illetve boldogságnövelő vegyület rejlik benne. Ez a 100%-ban természetes és cukormentes elegy kitűnő megoldás csokis terápiák helyett.

Szerelem első látásra?

Bizony, ő az igazi, mostantól minden csoki, csak másodlagos!
Meglátni és megkívánni: ilyenek a legizgalmasabb édességek. Nem akarsz lemondani róluk a diétád kedvéért? Nem is kell! Ismerj meg egy igazi, prémium cukormentes bio kakaós készítményt és halmozd szabadon az élvezeteket! Hagyd, hogy elcsábítson a színtiszta, sűrű csoki, és olvadj el krémesen lágy, felejthetetlen belső ízvilágtól! Ez a termék egy igazi, nagy találkozás története: ízek, textúrák ütköznek, simulnak össze olyan finoman, hogy észre sem veszed, hogy nem a csalónasid eszed.

Mire ajánljuk?

Rendkívül feldobja a kávé ízét, de nagyon jól érvényesül tejben és akár koktélban is. Koktélbárokban előszeretettel illesztik különleges kínálatukba.
Pirítósra, natúr joghurtba kenve is finom, de különlegessé teszi az olyan desszerteket is, mint a rizsfelfújt, fánk, palacsinta.

Bármilyen csokis alkalom helyett elsőosztályú, 100%-ban természetes, csak méz és csak a bio kakaó. Annyira páratlan, hogy máshol bizony nem találsz ilyet.

Bio kakaóval a páratlan élményért

Ennyire tisztán csokis terméket, cukormentesen bizony nem találsz máshol. Ebben a termékben a 100 % tisztaságú, igazi dél-amerikai bio kakaó elevenedik meg.
Ecuadorban a saját kakaójukat annyira kedvelik, hogy az ország szimbolikus termékének tekinthető. És jó okuk van erre. Az ecuadori kakaó az Amazonas – medencében egyedülálló ökoszisztémájában növekszik, ami gyümölcseik egyedi ízében tükröződik,és az őslakos közösségeknek  tisztességes megélhetést biztosít.
Mivel varázsol el téged?
Dicsőségesen finom illatú és exkluzív intenzív ízű. Az Ecuadorból származó kakaópor minden ételt vagy italt felemel az isteni mannához.

Ezüst díjas akácmézzel a legjobb minőségért

A hazánkban előállított mézek közül világszerte az akácméz a legismertebb. HUNGARIKUM! Egész Európában Magyarországon van a legkiterjedtebb, összefüggő erdőségeket alkotó akácfa állomány, így kijelenthető, hogy bizony nálunk termelik a legjobb minőségű akácmézeket.

Úgy döntöttünk, mi csak a legjobbat párosítjuk és keverjük precízen a bio kakaó mellé. Így a Magyar Országos mézversenyen ezüstdíjas akácmézünket használjuk, hogy a legjobb minőséggel tudjuk fokozni a kakaó ízvilágát.