Dél-amerikai bio kakaós krémméz

1 890 Ft
Egységár : 7 560 Ft /kg

Szerelem első látásra, bizony ő az igazi csoki, és minden másban őt fogod keresni.
Ötvöztük az igazi 100% dél-amerikai bio kakaót és tökélyre fejlesztett krémmézünk. A szuper összetevőknek hála temérdek egészséges tápanyag, vitamin( A-, B-, C-, D- és E) , értékes enzimek és antioxidánsok, illetve még boldogságnövelő vegyület rejtőzik az üvegcsében.

Kiszerelés: 250g

Leírás

Kakaós méz Dél-amerikai Bio kakaóval

Bizony, ő az igazi, mostantól minden csoki, csak másodlagos!
Meglátni és megkívánni: ilyenek a legizgalmasabb édességek. Nem akarsz lemondani róluk a diétád kedvéért? Nem is kell!

Ismerj meg egy igazi, prémium cukormentes bio kakaós készítményt és halmozd szabadon az élvezeteket!

Formabontóan szembemegyünk a hazai piacokon megtalálható csokis, átlagos kakaóval (amelyek akár cukorral is édesítve lehetnek) kevert mézekkel, mi egyenesen Dél-Amerikából kifejezetten BIO minősített 100%-os kakaót használunk és ezt ötvözzük tökélyre fejlesztett krémmézünkkel.

Az eredmény egy fenségesen édes, kenhető csokis ízvilág, amely egyben kiváló immunerősítésre, torok bántalmakra,  gyomorproblémákra, gyulladásokra. Kimagasló energizáló képessége, magas vitamin ( A-, B-, C-, D- és E), ásványianyag valamint antioxidáns tartalmú. Mivel 100%-ban természetes és cukormentes, kitűnő megoldás csokis terápiák helyett.


Kakaós méz hatásai?

A két szuperélelmiszernek köszönhetően fenséges íze mellett, szervezüntkre is pozitív, immunerősítő hatással bír.

  • Támogatja az immunredszert és hasznos ásványi anyagokkal (K, Na, Mg, AI, P, Si, Va, Co, S, N, Zn, stb.) , vitaminokkal ( A-, B-, C-, D- és E) látja el a szervezetet.
  • Antioxidáns hatás: A kakaóban és a mézben található flavonoidok erős antioxidáns hatással rendelkeznek, amelyek segítenek a szervezetnek megbirkózni a szabadgyökökkel és az oxidatív stresszel.
  • Segít a gyulladások csökkentésében: mind a kakaóban és a mézben található  antioxidánsok és gyulladáscsökkentő vegyületek csökkentik a szervezetben lévő gyulladást.
  • Javítja az emésztést: A kakaóban található magas rosttartalom segíti az emésztést és elősegíti a bélmozgást. A méznek prebiotikus hatása van, amely elősegíti az egészséges bélflórát, segít az emésztésben és elősegíti a bélmozgást.
  • Javítja az immunitást: A méznek immunmoduláló hatása van, amely segíti a szervezetet a fertőzésekkel szembeni védekezésben, és növeli az immunrendszer hatékonyságát.
  • Tiszta energiaforrás: A méz magas glükóz- és fruktóztartalma miatt gyorsan felszívódik a szervezetben, és energiát biztosít.
  • Javítja a hangulatot: A kakaóban található feniletilamin nevű vegyület segíti az agy dopamin és szerotonin szintjének növelését, ami javítja a hangulatot és csökkenti a stresszt.
  • Szív- és érrendszeri egészség: A kakaóban található flavonoidok csökkentik a vérnyomást, javítják az érrendszeri funkciót és növelik a véráramlást, ezáltal csökkentve a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának kockázatát.
kakao

DÉL-AMERIKAI BIO KAKAÓVAL


Ennyire tisztán csokis terméket, cukormentesen bizony nem találsz máshol. Ebben a termékben a 100 % tisztaságú, igazi dél-amerikai bio kakaó elevenedik meg.

Szintén ezt a kakaót használjuk a Kakaós propoliszos méz esetén is, ahol propoliszt, virágport, a krémmézet és a bio kakaót egyesítettük és hoztuk létre az egyik legerősebb immunerősítő hatású krémmézünket.

A valódi kakaó erős antioxidáns tulajdonságokkal is rendelkezik, a benne lévő flavonoidoknak és polifenoloknak köszönhetően. Ezért hatásos alapanyag a szív- és érrendszeri, valamint a daganatos betegségek megelőzésében. Teobromin- és alacsony koffeintartalmának köszönhetően élénkítő hatású, serkenti a mentális aktivitást.
Továbbá több mint 300-féle különböző értékes vegyületet tartalmaz, ásványi anyagok és vitaminok bőséges tárháza, gazdagon megtalálható benne a foszfor, a magnézium, a réz és a kálium, valamint az A, B1, B2, B6, B12, D- és E-vitamin. A kakaó kb. 20 százaléka élelmi rost, ami segítheti az emésztést.

Szerettük volna elkerülni a hazai piacokon előforduló átlagos kakaóval (amelyek akár cukorral is édesítve lehetnek) kevert mézeket, ezért mi egyenesen Dél-Amerikából kifejezetten BIO minősített 100%-os kakaót használunk.
Dél-Amerikában a kakaót annyira nagy becsben tartják, hogy az ottani területek és országok szimbolikus termékének tekinthető. És jó okuk van erre. Az dél-amerikai kakaó az Amazonas – medencében egyedülálló ökoszisztémájában növekszik, ami gyümölcseik egyedi ízében tükröződik, és az őslakos közösségeknek tisztességes megélhetést biztosít.

mez-mezzz

MÉZ – ÁLTALÁNOS IMMUNERŐSÍTŐ


méz kiváló immunerősítő, köztudottan ismert jótékony hatásairól. Olyan elemeket tartalmaz, mint a kalcium, réz, vas, magnézium, mangán, foszfor, kálium, nátrium, cink és kis mennyiségben B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, C-vitamin. Gyulladás-, és fájdalom csillapító valamint gyomorproblémákat enyhítő hatása is kimagasló.

Két SUPERFOOD egyesítése

A SUPERFOOD – azaz szuperélelmiszer – elnevezés az ételeknek egy kis csoportját nevezzük, melyek az átlagosnál jóval nagyobb mennyiségben tartalmazzák az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen tápanyagokat, ásványi anyagokat és vitaminokat.
Ide soroljuk a mézet, a virágport és a kakaót is, melyek kimagaslóan jó hatással vannak az egészségünkre, betegségmegelőző, öregedésgátló, immunerősítő, nemegyszer gyógyító hatással rendelkeznek.
Éppen ezért is alkottuk meg a Dél-amerikai bio kakaós krémmézet vagy akár a SuperZzz propoliszos mézeket, ahol több SUPERFOOD egyesítésével olyan krémmézeket hoztuk létre, melyek kimagasló természetes immunerősítő hatásuk és rááadásul könnyen kenhető isteni ízzel párosulnak.

Hogyan fogyaszd és mire ajánljuk

Rendkívül feldobja a kávé ízét, de nagyon jól érvényesül tejben és akár koktélban is. Ezt a termékünket használják kávézókban, de már koktélbárokban is előszeretettel.
Pirítósra, natúr joghurtba kenve is finom, de különlegessé teszi az olyan desszerteket is, mint a rizsfelfújt, fánk, palacsinta.

Bármilyen csokis alkalom helyett elsőosztályú, 100%-ban természetes, csak méz és csak a bio kakaó. Annyira páratlan, hogy máshol bizony nem találsz ilyet.

Fogyókúrához, sportolók étrendjébe is kitűnően illeszthető

Nem akarsz lemondani a diétáról ?
Ez a termékünk is 100% cukormentes, C-, B- és K-vitamin-tartalmával hozzájárul a szervezet természetes zsírégető folyamatainak működéséhez, beindítja a májat, ezzel pedig serkenti a zsírbontó folyamatokat.
Rendkívüli energizáló képessége kimagasló mind a
méz és a bio kakaó miatt, továbba a kakaó csaknem 20% rost, így sportolók diétájába hatékonyan illeszthető.

Még hatékonyabb immunerősítés bio alapanyagokkal

Díjnyertes krémmézeink ízvilágát kihasználva a propolisszal és virágporral krémmézeket is létrehoztunk az extra immunerősítés érdekében, így az összetevőket tovább erősítettük propolisszal, virágporral, gyömbérrel valamint bio minősített dél-amerikai kakaóval és csipkebogyóval is,

Az eredmény így, olyan finom, és különleges ízvilággal rendelkező krémmézek, melyeknek alkotó elemeinek az emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatásai felerősödnek, így igazi szuperélelmiszerekké formálódnak. Ebből adódóan, az átlagosnál jóval nagyobb mennyiségben tartalmazzák az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen tápanyagokat, ásványi anyagokat és vitaminokat.

További propoliszos mézeinket itt találod:

JÓ TANÁCSOK A TERMELŐI MÉZ FOGYASZTÁSÁHOZ

  • Attól a termelőtől vegyél mézet, akit ismersz, akiben megbízol!
  • Érdemes meggyőződni arról, hogy ténylegesen méhészkedik vagy csak felvásárolja és tovább adja a mézet.
  • A méz természetes velejárója a kristályosodás. Minden méz fajtának, virágból eredően és fruktóz-glükóz-szacharóz arányából kiindulva megvan a sajátos kristályosodási formája és ideje. Van olyan méz, mely akár évekig folyékony marad (pl. akác) és van mely kitermeléskor még folyékony, barna, de idővel fehér, krémes állagú (pl.: repce) vagy szemcsésesn kristályosodó ( pl. hárs), akár ketté váló mézfajta (pl.: napraforgó, melynél a megkristályosodott és folyékonyréteg elkülönül)-
  • A kristályos mézet ismét folyékonnyá lehet tenni, ha meleg vizes fürdőbeteszed.
  • Ne tedd a mézet azonnal a forró teába, csak akkor, amikor már a tea langyos lett! A méz 40 Celsius fok felett elveszti az összes pozitív hatóanyagát!!