ECUADORI KAKAÓ MÉZ

1600 Ft

Rated: 4,18 out of 8 szavazatok.


Termék bemutatója:

Ezzel az új termékkel ötvöztük az igazi 100% ekvádori kakaót és a világhírű magyar akácmézet. A nyers méz tele van antioxidánsokkal és egészségjavító anyagokkal, míg a nyers kakaó vitaminokkal és ásványi anyagokkal árasztja el a szervezetet. A két szuper összetevőnek hála temérdek egészséges tápanyag, értékes enzimek és antioxidánsok, illetve boldogságnövelő vegyület rejlik benne. Ez a 100%-ban természetes és cukormentes elegy kitűnő megoldás nutella és egyéb csokis terápiák helyett.

Kiszerelés: 250g

Leírás

ECUADORI KAKAÓ:

Ecuadorban a saját kakaójukat annyira kedvelik, hogy az ország szimbolikus termékének tekinthető. És jó okuk van erre. Az ecuadori kakaó az Amazonas – medencében egyedülálló ökoszisztémájában növekszik, ami gyümölcseik egyedi ízében tükröződik,és az őslakos közösségeknek  tisztességes megélhetést biztosít. Mivel  varázsolja el téged? Dicsőségesen finom illatú és exkluzív intenzív ízű. Az Ecuadorból származó kakaópor minden ételt vagy italt felemel az isteni mannához.

MAGYAR AKÁCMÉZ:

A hazánkban előállított mézek közül világszerte az akácméz a legismertebb. HUNGARIKUM! Különleges minőségű, külföldön is keresett termékünk igazi hungarikum. Egész Európában Magyarországon van a legkiterjedtebb, összefüggő erdőségeket alkotó akácfa állomány, a hazai erdő állomány egyötöde akác, ráadásul nagyobb részben tiszta állományú akácerdő. Ezekben az erdőkben a méhészek hatékonyan tudnak fajtamézet előállítani. Az akácméz jelentős gyümölcscukor tartalma miatt sokáig folyékony. Az akácméz fertőtlenítő hatású, köhögés ellen is ajánlott. Íze miatt szívesen használják süteményekbe is.

A MÉZzz módszer

A nyers méz tele van antioxidánsokkal és egészségjavító anyagokkal, míg a nyers kakaó vitaminokkal és ásványi anyagokkal árasztja el a szervezetet. A két szuper összetevőnek hála temérdek egészséges tápanyag, értékes enzimek és antioxidánsok, illetve boldogságnövelő vegyület rejlik benne. Ez a 100%-ban természetes és cukormentes elegy kitűnő megoldás nutella és egyéb csokis terápiák helyett.