Csíplek – Valentin napi ajándékcsomag

5300 Ft

Mint két méhecske? Állandó a duruzsolás, zümmögés? A romantika mellett a humor is nagyon fontos, így még jobb ha csípik a humort és a csók mellé nevetés is jár. Az meg már csak ráadás, ha a csomagban különleges ízű egészséges krémmézek vannak.

Leírás

Ebben az egyedi, aranyos kis csomagban benne a rejlik 2020 legkedveltebb krémméze,  az ínycsiklandozó földiepres krémméz. Lapul még a különleges fahéjas krémmézünk, mely kiváló lesz kávézáshoz, mézes nyalókák mind a két fél számára, illetve az egyedi, 100% természetes, fa mézcsurgató.

EZEKET TALÁLOD A CSOMAGBAN

Földiepres krémméz – 250g

Liofilizált földieper és három különböző méz, aranyvessző, repce valamint ezüstdíjas akácmézünk erejét egyesítettük. A liofilizálási eljárásnak köszönhetően, az értékes összetevők nem károsodnak, a vitaminok nem bomlanak le, az ízek és aromák változatlanok maradnak. A gyümölcs tartalma ízében és hatóanyagában is teljes mértékben megmarad. Bővebben

Fahéjasméz – 170g

Az illatos fahéj és méz jótékony egészségvédő hatásait egyesíti lágy , ínycsiklandozó krémméz keverékben. Fogyókúrához tökéletes. Energizáló, bőrfertőzéseket, sömört és ekcémát is gyógyít. Bővebben

Mézesnyalóka – 2 db

A mézes nyalókák tudják fokozni a hangulatot és kitűnőek torokfájdalom és szárazság enyhítésére. 2 db lapul a csomagban, így mind a ketten élvezhetitek ezt a különlegességet.

Természetes hatású, fából készült egyedi csurgató

Egyedi gyártású, természetest hatást keltő, különleges kialakítású mézcsurgató, melynek csurgató részén hatszögletű, méhsejt lyukak helyezkednek el, utalva a méz és méhek kapcsolatára. Minden csomagunkban megtalálható.