Mézédes kettes

4500 Ft

Maradjatok kettesben, zárjátok magatokra az ajtót és merüljetek el az édességek kavalkádjában. Benne egy 100% Ecuádori kakaós méz, és egy díjnyertes Mézeskalács krémméz duója. Benne lesz a facsurgató, és két aranyos méhecskés kitűző, melyeket bárhova magatokkal vihettek.
Ettől a csomagtól mind a ketten úgy fogtok nyüzsögni, mint a méhecskék mikor nektárt találnak.

Leírás

EZEKET TALÁLOD A CSOMAGBAN

Ecuadori Kakaó méz – 170g

Sötétebb barna, íze rendkívül zamatos. Nyugtató, görcsoldó hatású. Kiváló álmatlanság ellen, köhögésre, hörghurutra, érelmeszesedés ellen, lázas állapotra. A hársméz rendelkezik a legerősebb gyulladásgátló hatással. Bővebben

Mézeskalács krémméz – 170g

Díjnyertes, különleges ajánlatunk a hideg, zord téli hónapokra. Ötvözi a méz, gyömbér, fahéj, szerecsendió, édeskömény, szegfűszeg, csillagánizs szervezetre gyakorolt jótékony hatásait. Összetevőinek köszönhetően rendkívül kellemes, karácsonyi illatot rejt minden üvegcse. Bővebben

Méhecskés bross – 2db

A csomagban található 2 db aranyos, méhecskés bross, melyeket bárhova magatokkal vihettek és viselhettek ruháitokon. A bross nem csak aranyos, de egy szolid jelképe is a méhek, méz, természet és az egészséges, tudatos életmód fontosságának.

Természetes hatású, fából készült egyedi csurgató

Egyedi gyártású, természetest hatást keltő, különleges kialakítású mézcsurgató, melynek csurgató részén hatszögletű, méhsejt lyukak helyezkednek el, utalva a méz és méhek kapcsolatára. Minden csomagunkban megtalálható.