Maci batyu

7400 Ft

Pakold meg a batyud legkedveltebb mézes különlegességeinkkel. Ezt a mézzzes dobozkát bizony két kézzel kell majd átadnod, mert annyi jóságot és szeretet tartalmaz.
A legjobb, hogy a maci már rakott bele finomságokat, de még hagyott helyet, hogy te, magad tedd bele a legérdekesebb finomságokat.

Leírás

MIT TEGYEK A BATYUBA?

A maci okosan tett a csomagban a ritkaságnak számító gesztenyemézet (1x500g) és egy 100% méhviasz gyertyát, hogy bearanyozd a szobát a meghitt hangulattal.
Ezután jön a te döntésed, válassz a legkülönlegesebb krémmézeinkből (1x250g), melyek valóban egyedülálló élményt adnak majd a karácsonyi vacsora után.
Továbbá, hogy felturbózd mindenki immunrendszerét, válassz a két propolisz tinktúránk közül is egyet.
Ehhez hozzá jár még egy természetes, egyedi fa, mézcsurgató valamint
4 db mézes nyalóka is, hogy a torokfájás enyhítése is örömmel és mosollyal teljen.
Jobb lesz, ha szeded a lábad, mert a méhecskék bizony kutatni fogják ezt a sok finomságot.

A rendelés oldalon, megjegyzések alatt tudod jelezni, mely terméket kéred a csomagba.

Gesztenyeméz – 500 g

Ez a méz magas ásványi anyag tartalmával tűnik ki. Íze jellegzetesen enyhén kesernyés utóízű. Fogyasztása pozitív hatással van a vérszegénységre, és rendkívül hatásos kimerültség, legyengült állapot és étvágytalanság esetén egyaránt. Rendszeres fogyasztása akadályozza a trombózisok kialakulását. Kiváló köhögésre, hörghurutra, lázas állapotra. Bővebben

100% Natúr méhviasz gyertya

Méhviasz gyertyáink 100% természetes, eredeti, natúr formájukban készülnek, melyek nem esnek át kémiai kezelésen ellentétben a hagyományos illatgyertyákkal. Negatív ion kibocsátása révén, fertőtlenítő, csíraölő és rendkívül nyugtató hatású. Égési időtartama jóval hosszabb a parafin tartalmú gyertyákénál. Lángja melegebb, meghittebb hangulatot varázsol a szobába.  Bővebben

Választható mézkülönlegesség – 1 x 250g

Válasz a legkülönlegesebb, legkedveltebb mézkülönlegességeinkből, melyet máshol nem tudsz elérni, így biztos nagy meglepetés lesz.

Legyen az fahéjas, mézeskalácsos vagy dél-amerikai bio kakaós mézünk, de akár földiepres vagy kék áfonya krémmézünk is.  Krémmézeink itt!

Választható immunerősítő hatású propolisz tinktúra – 1x 30ml

Fertőtlenítő, baktériumölő és szaporodásgátló tulajdonságú. Elősegíti a sebek gyógyulását, a szöveti regenerációt, a hegképződést. Hatásos torok-, garat-, gége-, orrüreg-, arcüreggyulladás, orrgarathurut terápiájában. Választható verziók: alkoholos és alkoholmentes propolisz tinktúra

Mézes nyalóka – 4 db

A mézesnyalókák tudják fokozni a hangulatot és kitűnőek torokfájdalom és szárazság enyhítésére. 4 db lapul a csomagban, így az egész család élvezheti ezt a különlegességet.

Természetes hatású, fából készült egyedi csurgató

Egyedi gyártású, természetest hatást keltő, különleges kialakítású mézcsurgató, melynek csurgató részén hatszögletű, méhsejt lyukak helyezkednek el, utalva a méz és méhek kapcsolatára. Minden csomagunkban megtalálható.