Bio kék áfonya krémméz

1600 Ft

Rated: 4,34 out of 9 szavazatok.


Legújabb termékünk mely szakít a hazai piacokon népszerű, hagyományos aszalt, kandírozott termékek mézbe keverésével, hogy elkerüljük ezen összetevők tartósítására használt cukrot vagy egyéb adalékanyagok, aromák bevitelét. Így biztosítva, hogy a legtermészetesebb, tápanyagokban leggazdagabb különlegességet varázsoljuk az asztalodra.

A liofilizált bio kék áfonyának köszönhetően, az értékes összetevők nem károsodnak, a vitaminok nem bomlanak le, az ízek és aromák változatlanok maradnak. A gyümölcs tartalma ízében és hatóanyagában is teljes mértékben megmarad.
A krémméz sem akármi, három különböző méz elegye, azért, hogy egyesítsük azok egyenkénti pozitív tulajdonságait.

Kiszerelés: 250g

Leírás

Mi is ez a kék áfonya krémméz?

Ebben a termékben a bio kék áfonya és három különböző méz erejét egyesítettük és formáltuk egy termékké.

A precízen kiválasztott bio alapanyagoknak köszönhetően az összetevők emberi szervezetre gyakorolt pozitív hatásai felerősödnek, így igazi szuperélelmiszerré formálódnak.  Ebből adódóan, az átlagosnál jóval nagyobb mennyiségben tartalmazzák az emberi szervezet számára nélkülözhetetlen tápanyagokat, ásványi anyagokat és vitaminokat.

Az alapalkotóelem, mint méz tekintetében is több fajtamézet és tényezőt veszünk figyelembe. Így rendkívül hatásos gyomorsav és gyomorbántalmak esetén, immunerősítés szempontjából elsőosztályú és gyulladásgátló, regeneráló képességükben is kimagasló.

De mire is jó ez a SUPERFOOD?

  • Rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amelyek a szervezet megfelelő működéséhez elengedhetetlenek.
  • Immunerősítés szempontjából elsőosztályú.
  • Gyulladásgátló, regeneráló képességében is kimagasló.
  • Támogatja az emésztőrendszer megfelelő működését.
  • Hatásos  gyomorsav és gyomorbántalmak esetén.
  • A vér koleszterin szintjét is csökkenti,hozzájárulva ezzel a szívbetegségek rizikójának csökkentéséhez.
  • Teltségérzetet biztosít, így akár diétába is bátran illeszthető.
  • Mindezek mellett olyan különleges és naturális ízvilágot varázsol  palacsinta, sütik, reggelik és teák terén, melyet nem tudsz megunni.

Nincs párja!
Miért ennyire különleges?

Szakítunk a hazai piacokon népszerű, hagyományos aszalt, kandírozott termékek mézbe keverésével, hogy elkerüljük ezen összetevők tartósítására használt cukrot vagy egyéb adalékanyagok, aromák bevitelét. Így biztosítva, hogy a legtermészetesebb, tápanyagokban leggazdagabb különlegességet varázsolják a fogyasztóink asztalára.