Adventi 100% méhviasz gyertya szett

2000 Ft

Tedd különlegessé és egészségessé az Adventi koszorút. Engedd, hogy a méhek és kaptár illata átjárja a szobádat és elűzze a bacilusokat.

Ez a kiszerélésünk kifejezetten a koszorúra van méretezve, mely bájos hangulatot varázsol, tisztítja a levegőt és természetes méhviasz illatot áraszt, ráadásul jóval tovább ég, mint a hagyományos parafin tartalmú gyertyák. Csak natúr, nem színezett, 100% természetes méhviaszból, úgy, ahogy a méhek is szeretik.

Kiszerelés: 4db

Méret: 7,5 cm(magasság) x 4 cm(átmérő) – 55 g

Leírás

Miért egészséges a méhviasz gyertya?

Negatív ionokat bocsát a levegőbe, ami nyugtató hatású
Sőt, a felsőlégúti megbetegedések tüneteit is csökkenti, fertőtlenítő, csíraölő hatású
100% természetes anyag, nem esik át kémiai kezelésen
Lángja melegebb, meghittebb hangulatot varázsol a szobába.
Égési időtartama jóval hosszabb a parafin tartalmú gyertyákénál.

Miért káros a hagyományos gyertya?

  • Kőolajszármazékokból készül, amelyből az égés során az dízeles autófüsthöz hasonló anyagok (pl. toluol, benzol, ) kerülnek a levegőbe.
  • Az illatosítóanyagok és festékek miatt további károsanyagok kerülnek a levegőbe.
  • Ráadásul a ma oly divatos mécsesek cink és ólom tartalmú tégelyekben kerülnek forgalomba. Ezek pár országban már szabályozva vannak, de nálunk még nem.
  • “Mindannyiszor elégetünk egy paraffin gyertyát, a lakás levegőjébe több száz toxikus vegyi anyag kerül, kisebb- nagyobb mennyiségben”. – Két tudós állítása (Ruhullah Massoudi és Amid Hamidi, a Dél-Karolina Állami Egyetemről)

Hogyan tisztítja a levegőt?

A méhviasz égés közben negatív töltésű ionokat termel. Az ellentétes töltések vonzása miatt a negatív ionok képesek megkötni az olyan, a levegőben szálló pozitív részecskéket, mint az apró baktériumok, pollenek, por, vagy allergén anyagok. Az így megkötött részecskék nehezebbé válnak, és a gravitációnak köszönhetően a földre hullanak, ahol már könnyedén össze lehet söpörni vagy porszívózni őket. A méhviasz gyertya így képes jótékonyan hatni az allergiás, vagy asztmás tünetekre is.

Mi a méhviasz?

A méhviaszt a méhek a lépek építésénél használják, melyet saját váladékaikból állítanak elő. Ez a viaszanyag nagyon rugalmas és tökéletes vízlepergető hatással rendelkezik.