Mézkülönlegességek

Krémmézek és Ízesített mézeink

Egyedi mézkülönlegességek kifejezetten ínyenceknek.
Ha valami igazán másra vágysz, akkor nézz körül ínyenc termékeink között, melyeket új trendekhez és igényekhez igazítjuk.

Találsz édességet fogyókúrához, díjnyertes karácsonyi hangulatú finomságot és hazánkban egyedülálló Ecuadori Kakaó mézet is.


Mézeskalács krémméz

karácsonyi hangulat

– SUPERFOOD –

Ötvözi krémméz specialitásunk a gyömbér, fahéj, szerecsendió, édeskömény, szegfűszeg, csillagánizs ízeivel és szervezetre gyakorolt jótékony hatásaival. Bronz díjas termékünk.

1490 Ft - 250 g

Bővebben
Ecuadori Kakaó méz

Szuperméz a csoki helyett

– SUPERFOOD –

Ötvöztük az igazi 100% Dél-amerikai bio kakaót, a világhírű magyar akácmézzel és krémméz specialitásunkkal.

1790 Ft - 250 g

Bővebben
Fahéjas méz

Az immunerősítő elegy

– SUPERFOOD –

Egy rendkívül különleges immunerősítő elegy, akácmézünk valamint a jól bevált krémméz specialitásunk fahéjjal egyesített kiadása.

1690 Ft - 250 g

Bővebben
földieper krémméz

Epres álom

– SUPERFOOD –

Liofilizált földieper és a híresen selymes krémméz specialitásunk egyeüttese.

1790 Ft - 250 g

Bővebben
kék áfonya krémméz

Áfonyás ízcsoda

– SUPERFOOD –

Liofilizált kék áfonya és krémméz specialitásunk egyesítésével, egy igazi lila áfonyás ízcsoda.

1790 Ft - 250 g

Bővebben
Törökmogyorós krémméz

Mogyorókrémek királya

– SUPERFOOD –

Mindössze két alkotóelem, a 100%-os törökmogyorókrém és a méz páratlan keveréke, mely új ízélményt hozz a mogyorókrémet világába.

1790 Ft - 250 g

Bővebben
SUPERzzz – natúr – Propolisz, virágpor,méz

A legerősebb immunerősítő

– SUPERFOOD –

Kimagaslóan hatékony 100%-ban természetes immunerősítő hatású készítményünk. Benne a propolisz 200 hatóanyaga, a virágpor 18 vitaminja, és több mint 25 ásványianyag a mézzel való egyesítésének köszönhetően.

2100 Ft - 250 g

Bővebben
SUPERzzz – Bio kakóval – Propolisz, virágpor,méz

A legerősebb immunerősítő

– SUPERFOOD –

Igazi, dél-amerikai kakaóval felturbózott, erős, természetes immunerősítő hatású készítményünk. Benne 18 vitamin és több mint 25 ásványianyag, gazdagon antioxidánsokkal köszönhetően a propolisz, virágpor, méz, és dél-amerikai bio kakaó keverékének.

2500 Ft - 250 g

Bővebben
SUPERzzz – Csipkebogyóval – Propolisz, virágpor,méz

A legerősebb immunerősítő

– SUPERFOOD –

A legerősebb természetes immunerősítő hatású készítményünk extra C-vitamin, karotin és lecitin tartalommal. Benne a propolisz, virágpor, méz és csipkebogyó csaknem 18 vitaminja és több mint 25 ásványianyaga, antioxidánsa.

2500 Ft - 250 g

Bővebben
Miért Hatékony?

100%-ban természetes immunerősítő hatású készítményeink, melyben a propoliszt, a virágport és a krémmézet egyesítettük és egészítettük ki gyömbérrel, bio kakaóval vagy csipkével. Ezen termékek propolisz tartalma, csaknem egy hónapnyi propolisz tinktúra erejével ér fel.


A virágpor köztudottan természetes fehérje- és vitamin forrás, így legalább 18 vitamin (B-,C-,D-, E- és K), több mint 25 ásványianyag (K, Na, Mg, AI, P, Si, Va, Co, S, N, Zn, stb.) és rengteg antioxidáns is megtalálható a termékekben, így egyedülállóan támogatja az emberi szervezetet.

SUPERzzz – Gyömbér – Propolisz, virágpor,méz

A legerősebb immunerősítő

– SUPERFOOD –

Enyhén csípős utóízű, gyömbérrel kiegészített SuperZ termékünk. 100%-ban természetes, benne három a szuperösszetevő (virágpor, propolisz, krémméz) gyömbérrel turbózva.

2300 Ft - 250 g

Bővebben

Mi is a krémméz?

Krémmézeink egy különleges keverési technikával előállított szinte már margarin-szerű, könnyen kanalazható mézek, amelyek csak állagában különböznek a natúr kristályosodó méztől!


A krémméz állaga roppant selymes, krémes, lágy, élvezeti értéke igen magas. Gyerekek kedvence.Fogyasztás közben nem folyik le, könnyen kenhető.


A világ más részein sokkal elterjedtebb a krémméz. Mi igyekszünk ezt hazánkban is népszerűsíteni. Fogyasztóink egészségtudatos szemlélettel prémium kategóriás ízélményhez juthatnak.


Swirl Top

Megkóstolnád?

Dobj egy üzenetet és jelezd, mely termékünk keltette fel érdeklődését.
Örömmel vesszük kérdésed, hiszen segítünk, hogy egészséges legyél!

ÜzenetSwirl Bottom