Mézkülönlegességek

Krémmézek és Ízesített mézeink

Egyedi mézkülönlegességek kifejezetten ínyenceknek.
Ha valami igazán másra vágysz, akkor nézz körül ínyenc termékeink között, melyeket új trendekhez és igényekhez igazítjuk.

Találsz édességet fogyókúrához, díjnyertes karácsonyi hangulatú finomságot és hazánkban egyedülálló Ecuadori Kakaó mézet is.


Mézeskalács krémméz

karácsonyi hangulat

SUPERFOOD
Ötvözi a méz, gyömbér, fahéj, szerecsendió, édeskömény, szegfűszeg, csillagánizs szervezetre gyakorolt jótékony hatásait.

1400 ft

Bővebben
Ecuadori Kakaó méz

Szuperméz a boldogságért

SUPERFOOD
Ötvöztük az igazi 100% ecuadori kakaót és a világhírű magyar akácmézet. A két szuper összetevőnek hála temérdek egészséges tápanyag, értékes enzimek és antioxidánsok, illetve boldogságnövelő vegyület rejlik benne.

1600 ft

Bővebben
Fahéjas méz

A mindent gyógyító elegy

SUPERFOOD
Fogyókúrához tökéletes. Energizáló, immunerősítő, ízületi problémákra, túl sok a gyomorsavara. Bőrfertőzéseket, sömört és ekcémát is gyógyít. Öregedés ellen is kiváló

1300 ft

Bővebben
Mi is a krémméz?

Krémmézeink egy különleges keverési technikával előállított szinte már margarin-szerű, könnyen kanalazható mézek, amelyek csak állagában különböznek a natúr kristályosodó méztől!

A krémméz állaga roppant selymes, krémes, lágy, élvezeti értéke igen magas. Gyerekek kedvence.Fogyasztás közben nem folyik le, könnyen kenhető.


A világ más részein sokkal elterjedtebb a krémméz. Mi igyekszünk ezt hazánkban is népszerűsíteni. Fogyasztóink egészségtudatos szemlélettel prémium kategóriás ízélményhez juthatnak.


Swirl Top

Megkóstolnád?

Dobj egy üzenetet és jelezd, mely termékünk keltette fel érdeklődését.
Örömmel vesszük kérdésed, hiszen segítünk, hogy egészséges legyél!

ÜzenetSwirl Bottom